Plat dak maken in Breda Tilburg Waalwijk Oosterhout?

U kunt bij ons uit verschillende soorten dakbedekkingen kiezen

Wildhagen Dakdekkers Breda is een dakdekkersbedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in onderhoud, renovatie en reparatie van platte- en hellende daken in de regio West-Brabant. Wij richten ons met onze dienstverlening volledig op bestaande daken. Een bestaand plat dak maken behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij worden hier veelvuldig voor ingeschakeld dankzij mond-tot-mond reclame en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding die wij voor een plat dak maken in rekening brengen. En daar zijn we als relatief klein regionaal opererend dakdekkersbedrijf best een beetje trots op.

Soorten dakbedekking voor een plat dak maken

Voor een plat dak maken kunt u bij Wildhagen Dakdekkers Breda uit verschillende soorten dakbedekking kiezen. Bij een ‘plat dak maken’ moet u met verschillende aspecten rekening houden. Wij noemen onderstaand de belangrijkste:

  • Kan de nieuwe dakbedekking over de bestaande gelegd worden?
  • Wilt u voor een andere dakbedekking kiezen?
  • Waar wordt de ruimte onder het platte dak voor gebruikt?
  • Wilt u in de naaste toekomst het platte dak gaan isoleren?
  • Bent u van plan om zonnepanelen te gaan plaatsen?
  • Wilt u nu of in de toekomst gebruik maken van subsidie regelingen?

Dit zijn slechts 6 aspecten waar u met een plat dak maken rekening mee moet houden. Wanneer u van plan bent om zonnepanelen te plaatsen moet gekeken worden of de dakconstructie sterk genoeg is. Als de ruimte onder het platte dak een woonbestemming heeft dan is isoleren sterk aan te raden. Om optimaal te kunnen isoleren zal echter alle dakbedekking verwijderd dienen te worden. Daar staat tegenover dat u jaarlijks honderden euro’s bespaart op uw energiekosten en dat u in aanmerking komt voor subsidies.

Alles kan en niets moet bij Wildhagen Dakdekkers Breda

Elk platte dak is anders. Om die reden adviseren wij u om contact met ons op te nemen voor een afspraak op het platte dak dat wilt laten maken. Dan kunnen we samen zien of er wellicht nog meer kostenbesparende mogelijkheden zijn die voor u interessant zijn. Wij komen graag naar u toe voor een vrijblijvend gesprek. Voor het maken van een afspraak raadpleegt u de rubriek contact