Plat dak opnieuw bedekken met bitumen dakbedekking?

Kies altijd voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda Oosterhout

Voor een plat dak opnieuw bedekken in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur adviseren wij u om altijd te kiezen voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf uit uw eigen regio zoals Wildhagen Dakdekkers Breda . U heeft dan de garantie, dat de dakbedekking op de juiste wijze door een gecertificeerd dakdekker wordt gelegd en dat gebruik gemaakt wordt van A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Bij normaal gebruik van uw platte dak hoeft u zich dan de komende tientallen jaren geen zorgen te maken over de conditie van uw platte dak. Vooropgesteld, dat u uw platte dak indien nodig wel periodiek ontdoet van algen en mossen. Zo kunnen mossen er voor zorgen, dat uw regenwaterafvoer verstopt raakt en dat laatste moeten wij te allen tijde voorkomen.

Plat dak opnieuw bedekken? Maak gebruik van subsidiemogelijkheden

De dakbedekking van uw platte dak in de regio Breda vertoont ernstige slijtageplekken. Wanneer u ons telefonisch benadert voor de vierkante meter prijs die wij berekenen kunnen wij u hier niet direct een antwoord op geven. Dit hangt namelijk volledig van de huidige conditie van uw versleten dakbedekking en dakbeschot af. Daarnaast is het van belang om te weten of u van plan bent om uw dak te laten isoleren met het oog op de komende energietransitie. Zeker wanneer de ruimte onder uw platte dak een woonruimte betreft zult u in de naaste toekomst uw platte dak moeten laten isoleren, anders kan een warmtepomp een woning niet op temperatuur brengen. Bovendien is het momenteel extra interessant om te kiezen voor het laten plaatsen van isolatie, omdat er aantrekkelijke subsidies gegeven worden.

Om deze reden komen wij altijd vrijblijvend bij u langs om te zien wat de situatie ter plaatse is. Wanneer blijkt dat het dakbeschot nog in goede staat is en de versleten dakbedekking nog voldoende vaste ondergrond heeft kunnen wij u plat dak opnieuw bedekken op basis van renovatie. In de praktijk betekent dit, dat uw versleten dakbedekking niet verwijderd hoeft te worden. De nieuwe bitumineuze dakbedekking wordt over de versleten dakbedekking van uw platte dak gebrand. Dit gaat niet ten koste van de levensduur van uw nieuwe dakbedekking. Om dit te onderstrepen ontvangt u bij ons 10 jaar garantie op materiaal en arbeid. Het enige verschil is, dat u aanmerkelijk voordeliger uit bent!

Ook benieuwd wat een plat dak opnieuw bedekken kost?

Voor het ontvangen van een vrijblijvende maatwerk offerte raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder