Plat dak plaatsen Breda Oosterhout Etten-Leur

Vraag een offerte aan bij Wildhagen Dakdekkers Breda

Kies voor zekerheid en garantie! Vraag daarom altijd een offerte aan bij gecertificeerd dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda voor een plat dak plaatsen. Niet alleen komen wij vrijblijvend bij u langs om in kaart te brengen wat uw persoonlijke wensen zijn ten aanzien van de dakbedekking die u wilt laten leggen. Tevens onderzoeken wij of het mogelijk is om dak renovatie toe te passen. Dat scheelt u aanmerkelijk in de kosten. Wanneer dat allemaal duidelijk is ontvangt u van ons een schriftelijke offerte met daarin vermeld een all-in prijs. Voor deze prijs worden alle dakwerken door ons verricht inclusief het materiaal. Dus bij dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda geen onaangename verrassingen achteraf voor zogenaamde onvoorziene kosten.

Maar liefst 10 jaar garantie op dakbedekking en dakwerken

Als regionaal dakdekkersbedrijf voor West-Brabant staan wij in de positieve zin van het woord bekend om onze kwaliteit van werken in combinatie met onze marktconforme prijsstelling. Ook wanneer wij een plat dak plaatsen op basis van dakrenovatie kunt u bij ons aanspraak maken op maar liefst 10 jaar garantie op de door ons geleverde dakbedekking en alle dakwerken. Dit biedt u als klant de zekerheid, dat u een tiental jaren probleemloos mag vertrouwen op het door ons geplaatste platte dak. Dit is ook een van de redenen, waarom wij altijd zorgvuldig onderzoeken of een plat dak plaatsen op basis van dakrenovatie mogelijk is. Blijkt uit ons onderzoek dat dit niet mogelijk is, omdat het dakbeschot is aangetast door lekkages zal de oude dakbekleding verwijderd dienen te worden.

Een plat dak plaatsen in combinatie met isolatie

Zeker wanneer het een plat dak plaatsen boven een woongedeelte betreft adviseren wij u om met het oog op de komende energietransitie uw dak te laten isoleren. Reden: Een warmtepomp werkt alleen optimaal wanneer uw woning tenminste het energielabel B heeft. Een andere positieve bijkomstigheid is, dat er op dit moment aantrekkelijke subsidieregelingen voor isoleren van de woning zijn. Omdat deze per gemeente verschillen adviseren wij u om eens te informeren bij uw gemeente.

Wilt u een all-in offerte ontvangen, zodat u precies weet wat uw investeringskosten zijn? Neem dan voor een vrijblijvende afspraak telefonisch contact met ons op en bel 076- 700 27 90 of raadpleeg de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder