Plat dak renoveren en isoleren in Breda

Aantrekkelijke subsidiemogelijkheden in combinatie met isoleren

Uit de dakinspectie Breda komt naar voren, dat uw platte dak in Breda fikse slijtage plekken begint te vertonen. Er wordt daarom plat dak renoveren geadviseerd door de dakdekker die de dakinspectie heeft uitgevoerd. Hoewel een nieuwe dakbedekking plat dak ongetwijfeld een onverwachte kostenpost voor u zal zijn, is het wel fijn dat uw complete dak niet vernieuwd hoeft te worden en dat volstaan kan worden met renoveren. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten.

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor de regio Breda adviseren wij u wel om ook isoleren te overwegen. Zeker wanneer het een plat dak betreft, dat een woonfunctie heeft zoals een uitbouw of erker. Wanneer over enkele jaren, vanwege de energietransitie, gasgestookte CV ketels niet meer verkocht mogen worden moet een woning tenminste het niveau hebben van energielabel B. In de praktijk betekent dit, dat elk plat dak met een woonfunctie geïsoleerd moet zijn. Een warmtepomp kan de temperatuur anders niet op het gewenste niveau brengen.

Aantrekkelijke subsidieregelingen voor dak renoveren en isoleren

De overheid en een groot aantal gemeenten hebben aantrekkelijke subsidieregelingen in het leven geroepen voor een dak renoveren in combinatie met het aanbrengen van isolatie. Wel moeten de werkzaamheden door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Dakdekkers Breda worden uitgevoerd. Omdat de subsidieregelingen per gemeente sterk verschillen adviseren wij u om hiernaar bij uw gemeente te informeren.

Dak renoveren met of zonder isolatie in de regio Breda?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de investeringskosten van plat dak renoveren door Wildhagen Dakdekkers Breda? Neem dan voor een vrijblijvende afspraak op locatie contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact