Plat dak repareren kosten met prijsgarantie

Bij Wildhagen Dakdekkers Breda geen verrassingen achteraf

Wildhagen Dakdekkers Breda is een gecertificeerd dakdekker Breda die zich volledig heeft gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van zowel platte als hellende daken in West-Brabant. Dankzij onze specialisatie kunnen wij u vaak dezelfde dag nog van dienst zijn wanneer u een beroep op ons doet. Daarnaast houden wij ook van transparantie op het gebied van onze tarieven. Wanneer u ons benadert voor het repareren van bijvoorbeeld een plat dak, dan gaan onze dakdekkers eerst ter plaatse kijken wat het probleem veroorzaakt. Als dat duidelijk is ontvangt u eerst een schriftelijk opgave wat de plat dak reparatie kosten zijn. Pas wanneer u akkoord bent met deze offerte gaan wij voor u aan de slag. Bent u niet akkoord dan bent u geen kosten verschuldigd en gaan wij naar de volgende klant. Wij willen graag met elke klant een langdurige relatie opbouwen.

De plat dak repareren kosten kunnen per dakdekker sterk verschillen

Alle waar naar zijn geld is een spreekwoord dat ook voor de dakdekkersbranche geld.  Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf in West-Brabant worden wij dagelijks telefonisch benaderd met aanvragen wat onze plat dak repareren kosten zijn. Standaard krijgt een klant dan als antwoord dat wij dit niet kunnen zeggen, omdat wij het platte dak dat gerepareerd moet worden niet gezien hebben. Wanneer we aangeven, dat wij gratis bij elke klant willen langskomen om een maatwerk offerte aan te kunnen bieden worden wij regelmatig verrast over de tarieven die afgegeven zijn. Zo hebben klanten een offerte gekregen die 2x zo hoog is. Het bedrijf is zelfs niet langs geweest om te kijken hoe de actuele status van het platte dak is. Ook omgekeerd maken wij regelmatig mee. Er worden door bedrijven plat dak repareren kosten aangeboden, die gebaseerd zijn op een dakbedekking die nog in goede staat is. Vaak is dat helaas niet het geval. Een lekkage is een eerste teken dat uw dakbedekking slijtage plekken begint te krijgen, want een dakbedekking die in goede conditie is lekt niet.

Groot kwaliteitsverschil tussen een A-merk of B-merk dakbedekking

Dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda werkt uitsluitend met A-merk materialen. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld op een complete dakrenovatie een garantie van maar liefst 10 jaar aanbieden op door ons gebruikte materialen en dakwerken. Toch zult u ervaren dat onze plat dak repareren kosten marktconform zijn. Dit heeft te maken met het feit dat wij gebruik maken van moderne technologieën waardoor wij geen kantoorpersoneel hoeven aan te houden. Als u ons telefonisch benadert krijgt u eigenaar Wildhagen zelf aan de lijn en maakt hij indien nodig direct een afspraak met u op een tijdstip dat u schikt.

Wilt u weten wat de exacte plat dak repareren kosten zijn?

Wij komen voor het opstellen van een maatwerk offerte gratis naar u toe. Deze service kunnen we aanbieden, omdat wij in een afgebakend gebied onze diensten aanbieden. U weet dan direct wat de eventuele plat dak repareren kosten zijn. Voor het aanvragen van een maatwerk offerte raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder