Plat dak repareren Breda Oosterhout Roosendaal

Wildhagen Daktechniek sterk in reparaties en onderhoud daken

Voor een plat dak repareren in West-Brabant belt u Wildhagen Dakdekkers Breda . Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het snel repareren en onderhouden van platte- en hellende daken in West-Brabant. Zeker bij problemen met uw dak is het van groot belang, dat er snel actie wordt ondernomen. Gebeurt dat niet, dan zijn bij een stevige regenbui de gevolgen snel zichtbaar. Een vervelende bijkomstigheid is, wanneer achterstallig onderhoud de oorzaak van een lekkage is, u geen beroep kunt doen op uw verzekering. Helaas maken wij dat dagelijks mee. Om mensen wel snel te kunnen helpen hebben wij ons daarom gespecialiseerd.

Welke werkzaamheden vallen onder dak repareren?

Welke werkzaamheden vallen bij Wildhagen Dakdekkers Breda onder dak repareren? Dit zijn de volgende dakdekkers werkzaamheden:

  • dak inspectie
  • dakisolatie
  • daklekkage verhelpen
  • lood- en zinkwerken
  • schoorsteen renovatie
  • plat dak repareren

24 uurs Calamiteitenservice Wildhagen Dakdekkers Breda

Voor een plat dak repareren dat lek is, kunt u ons 7 dagen per week bellen. Bij Wildhagen Dakdekkers Breda staat ook in het weekend een gecertificeerde dakdekker stand by, om u te helpen. Voorwaarde is wel, dat u woont in het gebied Tilburg, Waalwijk, Oosterhout en Roosendaal. Wanneer de dakdekker bij u op locatie is, gaat hij eerst onderzoeken wat de oorzaak is en hoe hij het dak kan herstellen. Op basis van zijn bevindingen ontvangt u een all-in begroting van de kosten. Pas wanneer u hiermee akkoord bent gaat hij voor u aan de slag.

Snel een allround dakdekker voor repareren platte dak nodig?

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie raadpleegt u de rubriek contact