Plat dak schuur maken Breda Oosterhout Roosendaal

Wildhagen Dakdekkers Breda komt binnen 24 uur bij u langs

Wildhagen Dakdekkers Breda is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van platte- en hellende daken in de regio West-Brabant. Wanneer u ons vroeg in de ochtend benadert voor een plat dak schuur maken komen wij meestal dezelfde dag nog bij u langs. Staan de werkzaamheden het die dag niet toe, dan komen onze gecertificeerde dakdekkers binnen 24 uur op afspraak bij u langs om de actuele situatie ter plaatse in kaart te brengen.

Onze gecertificeerde dakdekkers Breda gaan als volgt te werk

De urgentie van een plat dak schuur maken hangt af van uw hulpvraag. Wanneer u van plan bent om de dakbedekking van uw platte dak van de schuur te laten vernieuwen gaan wij onderzoeken of wij u een offerte aan kunnen bieden op basis van dakrenovatie. Als dit mogelijk is, scheelt dit aanmerkelijk in de kosten. Er kan dan over uw versleten dakbedekking een nieuwe dakbedekking  worden gebrand. Onze dakdekkers hoeven dan de versleten dakbedekking niet te verwijderen. Dat geldt ook voor eventuele aangetaste delen van het dakbeschot. U hoeft niet bang te zijn dat dakrenovatie minder goed en duurzaam is, dan wanneer de versleten dakbedekking in zijn geheel wordt verwijderd. U ontvangt bij Wildhagen Dakdekkers Breda een garantie van maar liefst 10 jaar!

Betreft de hulpvraag voor plat dak schuur maken een lekkage, dan gaan wij kijken wat de oorzaak is en of wij deze kunnen verhelpen. Wanneer de conditie van uw dakbedekking goed genoeg is ontvangt u van ons direct een offerte met daarin een all-in prijs. Als u hiermee akkoord gaat gaan wij voor u, indien mogelijk, direct het probleem oplossen. Heeft duurzaam repareren geen zin dan wel is het onmogelijk, dan zullen wij u dat aan de hand van foto’s laten zien. Wel kunnen wij proberen om de lekkage tijdelijk te stoppen, maar garantie kunnen wij u helaas niet geven. Geeft u aan een offerte te willen ontvangen voor een nieuwe dakbedekking, dan gaan wij direct onderzoeken of dit nog mogelijk is op basis van dakrenovatie. Wanneer dit duidelijk is ontvangt u van ons direct een maatwerk offerte.

Snel uw plat dak schuur maken? Bel Wildhagen Dakdekkers Breda

Omdat dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda zich volledig gespecialiseerd heeft in reparatie & onderhoud in de regio West-Brabant kunnen wij u snel van dienst zijn. U kunt ons 24/7 benaderen via de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder