Plat dak vernieuwen prijs kan sterk verschillen

Kan dak vernieuwen op basis dakrenovatie worden toegepast?

Wij worden dagelijks telefonisch benaderd door particulieren en bedrijven die willen weten wat bij Wildhagen Dakdekkers Breda de plat dak vernieuwen prijs per vierkante meter is. Op zichzelf verstandig, dat men bij meerdere dakdekkersbedrijven in de regio Breda informeert die hun dakdekkersdiensten aanbieden in West-Brabant. Helaas kunnen wij geen concreet antwoord geven op deze vraag, omdat dit geheel afhangt van de restkwaliteit van de huidige dakbedekking. Wanneer deze nog voldoende vastzit en het dakbeschot vrijwel niet is aangetast kan plat dak vernieuwen op basis van dakrenovatie plaatsvinden. De plat dak vernieuwen prijs zal dan aanmerkelijk voordeliger zijn, dan wanneer de huidige versleten dakbedekking in zijn geheel verwijderd dient te worden.

Dakrenovatie maakt een scherpere plat dak vernieuwen prijs mogelijk

Plat dak vernieuwen op basis van dakrenovatie houdt in, dat over de bestaande versleten dakbedekking een nieuwe dakbedekking wordt gebrand. U hoeft niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van uw dak. Wildhagen Dakdekkers Breda past deze methode alleen toe wanneer men zeker weet dat dit mogelijk is. Wanneer dit het geval is ontvangt u, net als bij dak vernieuwen, ook 10 jaar garantie op het door ons gebruikte materiaal en de door ons verrichte dakwerken.

A-kwaliteit of B-kwaliteit dakbedekking voor professioneel gebruik

Ook van invloed op de plat dak vernieuwen prijs is de dakbedekking waar u voor kiest. Er zijn dakdekkersbedrijven die voor een scherpere prijs en/of marge bewust kiezen voor een B-merk dakbedekking. Hierdoor kan men net wel een opdracht binnenhalen. Dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda kiest bewust voor A-merk dakbedekking die bestemd is voor professioneel gebruik, zodat men een schriftelijke garantie van 10 jaar op materiaal en dakwerk aan kan bieden.

Wel of geen isolatie toepassen met het oog op de komende energietransitie

Sterk van invloed op de plat dak vernieuwen prijs is of u wel of geen isolatie laat aanbrengen. Weliswaar werkt dit qua aanschafprijs prijsverhogend, maar daar staat een forse besparing van uw maandelijkse energiefactuur tegenover. Bovendien is het momenteel extra aantrekkelijk om ook te kiezen voor het laten aanbrengen van isolatie, omdat u in aanmerking kunt komen voor aantrekkelijke subsidieregelingen. Omdat deze verschillen per gemeente adviseren wij u om zich te informeren bij uw gemeente.

Zoals u bovenstaand heeft kunnen lezen zijn er verschillende oorzaken waarom de plat dak vernieuwen prijs zo kan verschillen. Om precies te weten wat de staat van uw huidige platte dak is komen wij graag bij u langs om u kosteloos en zonder enige verplichting een maatwerk offerte aan te kunnen bieden. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder