Plat dak vernieuwen? Doe het op tijd!

Jaarlijkse dakinspectie voorkomt onnodig hoge kosten

Wanneer is een plat dak vernieuwen aan de orde? Dat hangt van verschillende factoren af. Voor een belangrijk deel heeft u deze zelf in de hand. U kunt wachten tot uw platte dak gaat lekken. U neemt dan bewust wel een groot risico. De kans is groot, dat uw dakbeschot voor een deel ook vervangen moet worden. Een lekkage kan al vele jaren aan de gang zijn. De werking van vocht, in combinatie met weersinvloeden en zuren, moet u niet onderschatten. Langzaam vreet het vocht zich in het dakbeschot in, zonder dat u het waarneemt. Pas wanneer de lekkage zich heeft kunnen ontwikkelen worden de gevolgen zichtbaar. In dit soort situaties moet de bestaande dakbedekkingslaag verwijderd worden. Dat geldt ook voor de beschadigde delen van het dakbeschot. Renovatie is in dit soort situaties uitgesloten.

Jaarlijkse dakinspectie maakt duidelijk wanneer uw dak vernieuwen

De bitumen dakbedekking van een plat dak gaat niet oneindig mee. Er komt een moment dat de dakbedekking van uw platte dak versleten is. Een jaarlijkse dakinspectie brengt dit op tijd aan het licht. U heeft dan meestal nog voldoende tijd om rustig op zoek te gaan naar een dakdekker Breda, zoals Wildhagen Daktechniek & onderhoud, voor plat dak vernieuwen. Bovendien is de kans groot, dat uw platte dak gerenoveerd kan worden. Dit houdt in, dat er een nieuwe dakbedekking over uw huidige versleten dakbedekking wordt gebrand. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten. Een ander groot voordeel is, dat u niet onder tijdsdruk komt te staan. Dit in tegenstelling tot een dak dat lekt. De gespecialiseerde dakdekkers van Wildhagen Daktechniek & onderhoud kunt u hiervoor 7 dagen per week bellen.

Dakrenovatie | plat dak vernieuwen | plat dak vernieuwen & isoleren

Wildhagen Daktechniek & onderhoud Breda kunt u inschakelen voor dakrenovatie, plat dak vernieuwen en plat dak vernieuwen & isoleren wanneer u in West-Brabant woont. Omdat wij ons als dakdekkersbedrijf Breda hebben gespecialiseerd in onderhoud en reparatie kunnen wij u snel van dienst zijn. Raadpleeg voor een vrijblijvende offerte de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder