Plat dak vervangen kosten per m2 Breda Etten-Leur

Voor een scherpe all-in prijs bel Wildhagen Dakdekkers Breda

Vrijwel dagelijks worden wij gebeld met de vraag wat bij Wildhagen Dakdekkers Breda de plat dak vervangen kosten per m2 zijn? Op deze vraag kunnen wij pas antwoord geven, wanneer wij de conditie van het platte dak onderzocht hebben waar de bitumen dakbedekking op gebrand moet worden. Wij leggen dit graag aan u uit aan de hand van concrete voorbeelden.

Plat dak vervangen kosten per m2 zegt helemaal niets

Er zijn dakdekkersbedrijven in de regio Breda die nieuwe klanten proberen binnen te halen door een scherpe m2 prijs te aan te bieden. Men kan dit doen door een dakbedekking aan te bieden van een B-merk kwaliteit. Daarnaast brengt men zaken als sierlijsten en overige materialen apart in rekening. Wanneer u alle kosten optelt zult u zien, dat u in de praktijk zelfs duurder uit bent. Dit is ook de reden, dat wij in plaats van plat dak vervangen kosten per m2 werken met een all-in prijs. Voor u als opdrachtgever is het belangrijk om te weten wat het bedrag onder aan de streep is dat u moet betalen.

Plat dak vernieuwen of is plat dak renoveren mogelijk?

Wanneer de conditie van uw dak (dakbeschot) zo goed is, dat plat renoveren mogelijk is dan scheelt dat aanzienlijk. De plat dak vervangen kosten per m2 liggen dan beduidend lager, omdat de nieuwe bitumen dakbedekking over de huidige versleten dakbedekking van uw platte dak gebrand kan worden. Vandaar dat wij altijd eerst komen kijken voordat wij u een all-in offerte aanbieden. Omgekeerd kan ook wanneer u een offerte heeft ontvangen van een collega dakdekker op basis van dak renovatie. Als onze gecertificeerde dakdekker tot de conclusie komt dat uw dak niet duurzaam vernieuwd kan worden op basis van dakrenovatie, dan zullen wij u geen offerte doen toekomen op basis van dakrenovatie. De nieuwe dakbedekking zal het rottingsproces in uw dak versnellen. Pas hier dan ook voor op.

A-merk dakbedekking voor professioneel gebruik

Onze gecertificeerde dakdekkers gebruiken uitsluitend A-merk dakbedekking die geschikt is voor professioneel gebruik. Omdat wij achter de geleverde kwaliteit van onze platte daken staan ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op materiaal en door ons geleverd dakwerk.

Aan de hand van bovenstaande praktijkvoorbeelden hopen wij u een duidelijk beeld geschetst te hebben, waarom het geen zin heeft om u de plat dak vervangen kosten per m2 te noemen. Wilt u van ons een all-in offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder