Plat dak vervangen kosten Breda kunnen sterk verschillen

Kosten hangen af van de conditie van uw platte dak en het materiaal

Dagelijks worden we gebeld door potentiële klanten die willen weten wat de vierkante meter prijs is voor een plat dak vervangen. Vanzelfsprekend zijn we in staat om een vierkante meter prijs te noemen, maar daar heeft u als potentiële klant helemaal niets aan. De plat dak vervangen kosten kunnen namelijk sterk verschillen. Daar liggen verschillende oorzaken aan ten grondslag. Wanneer bijvoorbeeld uw huidige dakbeschot nog niet is aangetast én versleten dakbedekking als ondergrond gebruikt kan worden, is dakrenovatie mogelijk.

Dit scheelt aanzienlijk qua kosten, omdat de oude dakbedekking niet verwijderd hoeft te worden. Vandaar dat wij altijd bij u langskomen om de situatie ter plaatse te bekijken en op basis van uw wensen u een maatwerk offerte aan te kunnen bieden. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor de regio Breda werken wij met een all-in prijs. Dit houdt in, dat in de offerteprijs alle kosten zijn opgenomen. U ontvangt bij Wildhagen Daktechniek & Onderhoud geen onaangename verrassing achteraf.

De plat dak vervangen kosten bij Wildhagen Daktechniek & onderhoud

Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf voor de regio West-Brabant staan wij vooral bekend om onze uitstekende kwaliteit van werken en onze 24/7 dienstverlening bij calamiteiten. Wanneer u voor Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda kiest, dan krijgt u bij ons 10 jaar schriftelijke garantie op de door ons gebruikte dakbedekking en 10 jaar garantie op de door ons verrichte dakwerken. We kunnen deze uitgebreide garantie aanbieden, omdat wij uitsluitend gebruik maken van A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Weliswaar ligt voor ons de inkoopprijs op een hoger niveau. Echter dankzij efficiënt werken en het feit dat wij eigenlijk nooit terug hoeven te komen vanwege de kwaliteit, kunnen wij aantrekkelijke plat dak vervangen kosten in rekening brengen.

Wilt u weten hoe laag onze plat dak vervangen kosten zijn?

Graag komen wij bij u langs om in kaart te brengen hoe laag de plat dak vervangen kosten zijn bij gecertificeerd dakdekkersbedrijf Wildhagen Daktechniek & Onderhoud. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak belt u tel. nummer 076- 700 27 90 of raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder