Plat dak vervangen prijs alleen mogelijk na bezichtiging

Wildhagen Dakdekkers Breda werkt met all-in prijzen

Elke dag worden wij door particulieren en bedrijven telefonisch benaderd met de vraag wat bij ons de plat dak vervangen prijs per vierkante meter is. Op zichzelf een logische vraag, omdat u vanzelfsprekend wilt weten met welke kosten u eventueel rekening moet houden. Dit is ook de reden dat wij u in eerste instantie geen losse vierkante meter prijs geven. Voor een maatwerk offerte willen wij altijd eerst op het dak gaan kijken waarvan het plat dak vernieuwd dient te worden. Wanneer duidelijk is of wij wel of geen dakrenovatie kunnen toepassen en bekend is voor welke soort dakbedekking u kiest ontvangt u van ons een transparante offerte. In deze offerte staat de maatwerk prijs vermeld. Dit is een all-in prijs! Dat wil zeggen, dat alle kosten voor materiaal en arbeid in deze prijs zijn opgenomen. Dus geen onaangename verrassingen achteraf.

Voordeel van een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda

Wanneer u voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda als Wildhagen Dakdekkers Breda kiest, dan is niet alleen de plat dak vervangen prijs die wij berekenen aantrekkelijk te noemen. Ook heeft u de zekerheid, dat de kwaliteit van de door ons gebruikte materialen hoog is. Wij gebruiken namelijk alleen A-merk materialen die bestemd zijn voor professioneel gebruik. Daarnaast werken wij uitsluitend met gecertificeerde allround dakdekkers die hun vak verstaan. Om deze reden zijn onze garantievoorwaarden uitstekend te noemen. U ontvangt bij Wildhagen Dakdekkers Breda 10 jaar garantie op materiaal en arbeid. Dit is wat wij noemen wonen zonder zorgen.

Wilt u binnen 24 uur een all-in plat dak vervangen prijs ontvangen?

Woont u in West-Brabant en wilt u een all-in offerte ontvangen voor het vervangen van de dakbedekking van uw platte dak? Neem dan tijdens werkdagen contact met ons op voor het maken van een afspraak. U ontvangt dan binnen 24 uur een all-in plat dak vervangen prijs. Raadpleeg voor onze contactgegevens de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder