Plat dak vervangen Breda Tilburg Oosterhout Waalwijk

Bij isoleren van het platte dak complete dakbedekking vervangen

Wanneer de dakbedekking van een plat dak vervangen moet worden, omdat deze versleten is, kunt u kiezen uit 2 mogelijkheden. De meest gekozen oplossing waar uit kostenoverwegingen voor gekozen wordt is om een nieuwe laag dakbedekking over de oude laag aan te brengen. Wanneer u dat vergelijkt met de investeringskosten voor het aanbrengen van een compleet nieuwe dakbedekking scheelt u dat bijna de helft. Toch zien we dat steeds meer gezinnen en  eigenaren van bedrijfspanden er voor kiezen om de complete dakbedekking te vervangen.

Steeds meer mensen kiezen voor een compleet dak vervangen

Steeds meer eigenaren van woningen en bedrijfspanden kiezen voor een compleet plat dak vervangen. De reden is, dat velen hun platte dak laten isoleren om jaarlijks honderden euro’s energiekosten te kunnen besparen. De overheid stimuleert dit sterk. Zo betaalt u slechts het laagste BTW tarief voor de werkzaamheden van een dakdekker en kunt u bij de aankoop van een woning dit mee financieren bij uw hypotheek. Zo komt u jaarlijks in aanmerking voor een aftrek van bijna 40% en dat is toch mooi meegenomen.

Populaire soorten dakbedekking voor een plat dak

Er komen steeds meer soorten dakbedekking op de markt die als dakbedekking voor een plat dak gebruikt kunnen worden. Tot nu toe kiezen de meeste mensen voor bitumen, EPDM of PVC. Zeker gezinnen die een traditioneel plat dak met bitumen hebben en niet voor een compleet nieuw dak vervangen kiezen blijven bij bitumen. U heeft als eigenaar een vrije keuze wanneer u de complete dakbedekking van uw plat dak vervangen gaat om isolatie aan te laten brengen. Wildhagen Dakdekkers Breda en Onderhoud informeert u graag over de voor- en nadelen van elk product.

Uitvoerige informatie en/of een vrijblijvende offerte

U wilt de dakbedekking van uw plat dak vervangen en graag uitvoerige informatie en/of een vrijblijvende maatwerk offerte ontvangen. Aarzel dan niet en neem voor een gesprek op locatie contact met ons op. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak raadpleeg contact