Platte daken herstellen regio Breda ons vak

Herstelmethode hangt af van de oorzaak en conditie van uw dak

Wanneer u ons benadert voor een probleem met uw platte dak Breda, dan krijgt u direct dakdekker Janus Wildhagen aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag wordt direct een afspraak gemaakt. Betreft het een forse lekkage in uw platte dak, dan zal uw hulpvraag de hoogste prioriteit krijgen. Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf is gespecialiseerd in onderhoud en platte daken herstellen in de regio West-Brabant. Dankzij onze snelheid van handelen en deskundigheid worden onze allround dakdekkers veelvuldig ingeschakeld voor schade die onder de verzekering valt.

Gekozen oplossing platte daken herstellen verschilt per dak

Wij hanteren voor platte daken herstellen verschillende herstelmethodes. Ons uitgangspunt is dat een plat dak duurzaam hersteld wordt, zodat u bij normaal gebruik gedurende vele jaren onbezorgd gebruik kunt blijven maken van uw platte dak. De herstelmethode die wij kunnen toepassen wordt bepaald door de oorzaak en conditie van uw platte dak.

 • De dakbedekking van uw platte dak verkeerd in een uitstekende staat

Er is een probleem ontstaan, omdat een of meerdere naden als gevolg weersinvloeden hebben losgelaten. Ook kan een regenwaterafvoer verstopt zijn geraakt. Een dergelijk probleem is snel te verhelpen en repareren. Wanneer u jaarlijks dakinspectie laat uitvoeren worden de kosten en schade meestal vergoed.

 • De dakbedekking van uw platte dak is versleten. Uw dakbeschot is in goede staat

Er is een probleem ontstaan, omdat er een groot aantal plekken versleten zijn. In dit soort situaties ontraden wij u om de lekkage te repareren. De kans is groot dat u binnenkort elders weer een lekkage krijgt. Zeker wanneer uw dakbeschot nog in goede staat is adviseren wij u voor dakrenovatie te kiezen. Er wordt dan een nieuwe dakbedekking over de versleten dakbedekking gebrand.

 • Zowel de dakbedekking als uw dakbeschot zijn versleten / aangetast

In dit soort situaties heeft plaatselijk repareren absoluut geen enkele zin. Zowel de versleten dakbedekking als aangetaste delen van het dakbeschot zullen vervangen moeten worden. Pas daarna kan een nieuwe dakbedekking op uw platte dak gelegd worden.

Zo ziet u waarom wij u pas een all-in offerte kunnen geven voor platte daken herstellen wanneer volkomen duidelijk is wat de oorzaak van het probleem en de conditie van uw dak zijn. Wilt u ook een vrijblijvende offerte ontvangen? Raadpleeg dan de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder