Prijs bitumen dakbedekking verschilt per project

Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda werkt met all-in prijzen

De huidige dakbedekking van uw platte dak is aan vervanging toe. Om deze reden bent u bij verschillende dakdekkersbedrijven in West-Brabant de prijs bitumen dakbedekking aan het opvragen. Zo kunt u zien bij welk dakdekkersbedrijf u eventueel het voordeligst uit bent. Op zichzelf is dit een verstandige aanpak wanneer men dezelfde kwaliteit materialen, wijze van offreren en garantiebepalingen hanteert. De praktijk toont aan, dat dit niet het geval is. Onderstaand laten wij zien waar u als opdrachtgever op moet letten.

Kwaliteit / prijs bitumen dakbedekking

Er zijn een groot aantal dakdekkersbedrijven die met een bijzonder scherpe vierkante meter prijs bitumen dakbedekking naar buiten treden. Zij kunnen dit doen, omdat zij geen gebruik maken van een A-merk bitumen dakbedekking zoals Wildhagen Daktechniek en onderhoud Breda gebruikt. Door voor een mindere kwaliteit te kiezen kan een lagere prijs voor bitumen dakbedekking worden aangeboden. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf kiezen wij voor een langere levensduur.

Wijze van offreren prijs bitumen dakbedekking

Bij dakdekkersbedrijf Wildhagen Daktechniek en onderhoud Breda ontvangt u geen losse prijs bitumen dakbedekking. Daar heeft u als klant niets aan. Wanneer u bij ons een prijs bitumen dakbedekking opvraagt, komen wij bij u langs om alles in kaart te brengen. Daarna ontvangt u van ons een offerte met een all-in prijs die voor een bepaalde periode geldig is. U weet dan exact waar u aan toe bent, wanneer onze gecertificeerde dakdekkers uw opdracht uitvoeren.

Garantie Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda Roosendaal

Bij Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda Roosendaal ontvangt u een uitgebreide garantie van 10 jaar op de door ons aangebrachte bitumen dakbedekking en alle dakwerken die door ons verricht zijn. Als gecertificeerd dakdekkersbedrijf in West-Brabant willen wij graag een langdurige samenwerking met uw opbouwen.

Offerte prijs bitumen dakbedekking ontvangen?

Voor een vrijblijvende offerte prijs bitumen dakbedekking kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Voor de contactgegevens raadpleegt u de rubriek contact