Reinigen daken Breda Dongen Etten-Leur Oosterhout Roosendaal

Ga voor kwaliteit en kies voor een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda

Steeds meer gezinnen en bedrijven raken er van doordrongen dat het reinigen daken geen overbodige luxe is. Door op tijd voor reinigen daken te kiezen wordt de levensduur van dakpannen bijna verdubbeld. Voorwaarde is wel, dat het reinigen van de dakpannen door een gecertificeerd dakdekker wordt gedaan. Niet alleen beschikt hij over de kennis en het vakmanschap, maar ook heeft hij de beschikking over geavanceerde apparatuur zoals de SteamPlus 2,0 die bestemd is voor professioneel gebruik.

Professioneel reinigen en impregneren daken in de regio West-Brabant

Wanneer u als particulier woont in de regio West-Brabant of hier met uw bedrijf gevestigd bent, dan kunt u voor het professioneel reinigen daken een beroep doen op Wildhagen Dak en geveltechniek Breda. Wij zijn een allround en gecertificeerd bedrijf, dat u in kunt schakelen voor alle dakwerken en gevelwerken in de regio West-Brabant. Buiten deze regio bieden wij onze diensten niet aan. Wildhagen Dak en Geveltechniek werkt niet met vage vanaf prijzen, maar met maatwerk offertes en vaste all-in prijzen. Zo weet u als klant precies wat de eventuele kosten zijn wanneer u ons voor een klus als het reinigen daken inschakelt.

Om u een maatwerk offerte aan te kunnen bieden komen wij altijd op afspraak op locatie kijken. Wij kijken of de kwaliteit van de dakpannen nog voldoende sterk is om verantwoord uw dakpannen te kunnen stoomreinigen. Ook brengen wij de oppervlakte van de te reinigen dakpannen in kaart. Wanneer we dat gedaan hebben ontvangt u aansluitend een maatwerk offerte van ons voor het reinigen van uw dakpannen. Wanneer u hiermee akkoord bent plannen we een afspraak in.

Reinigen dakpannen uitsluitend in combinatie met impregneren

Wanneer uw dakpannen zijn gereinigd dan zien ze er weer als nieuw uit. Er is echter een groot verschil. De toplaag van uw dakpannen is na verloop van jaren gaan slijten. Deze toplaag kunt u eenvoudig laten herstellen door een professionele impregneer coating te laten aanbrengen. Dankzij deze coating worden uw dakpannen weer voor vele jaren water- en vuilafstotend. Tevens verlengd u de levensduur tot wel 100%. Dit is wat u noemt een echte win-win situatie. Voor een vrijblijvende maatwerk offerte raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKTECHNIEK & ONDERHOUD
 • Prinsenhil 21b 4825 AX Breda
 • 076- 700 27 90
 • KvK nummer: 61169412
 • BTW nummer: 210732002BO2
 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder