Renovatie plat dak Breda Oosterhout Etten-Leur

Steeds meer gezinnen laten het te renoveren dak ook isoleren

Steeds vaker zien de allround dakdekkers van Wildhagen Dakdekkers Breda dat een renovatie plat dak in de regio West-Brabant wordt gecombineerd met het laten isoleren van het te renoveren platte dak. Dit heeft alles te maken met de komende energietransitie die voor de deur staat. Een warmtepomp kan namelijk alleen goed functioneren, wanneer een woning of kantoor tenminste het energielabel B of hoger heeft.

Om het isoleren van woningen te stimuleren zijn door de overheid voor particulieren en bedrijven aantrekkelijke subsidieregelingen in het leven geroepen. Hiermee hoopt men het energieverbruik te verlagen en mede hierdoor te klimaatdoelstellingen te realiseren. Ook gemeenten hebben subsidiemogelijkheden in het leven geroepen. Die verschillen echter per gemeente. Informeer hier beslist naar voordat u Wildhagen Dakdekkers Breda uitnodigt voor het renoveren van een plat dak. Wel hebben alle subsidieregelingen een ding gemeen. U komt pas voor een subsidie regeling in aanmerking, wanneer u de isolatie laat aanbrengen door een gecertificeerd dakdekkersbedrijf als Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda.

Kies altijd voor renovatie plat dak door een gecertificeerd dakdekker

Zeker wanneer het een renovatie boven een woonruimte betreft, is het verstandig dat u het dak laat isoleren. Dit levert een besparing op die kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis en dat is ronduit veel te noemen. Tevens willen wij u in overweging geven om na de renovatie plat dak jaarlijks een dakinspectie uit te laten voeren. Dit voorkomt dat u onverwacht geconfronteerd wordt met een daklekkage of andere calamiteit. Wanneer u de renovatie plat dak laat verzorgen door Wildhagen Dakdekkers Breda ontvangt u 10 jaar garantie op het materiaal en al het dakwerk dat wij verricht hebben. Wij staan achter de materialen die wij gebruiken en het vakmanschap van onze mensen.

Is de dakbedekking van u platte dak aan vervanging toe en heeft u nog geen last van lekkages? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. De kans is dan groot dat een renovatie plat dak nog toegepast kan worden. Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten. Voor meer informatie raadpleegt u de rubriek contact