Reparatie dakbedekking plat dak Breda Oosterhout

Kies voor zekerheid, kies altijd voor een gecertificeerd dakdekker

In het plafond, dat onder het woongedeelte van uw platte dak zit, worden verkleuringen zichtbaar. Naar aller waarschijnlijkheid heeft u last van een lekkage. U bent zelf al op het platte dak geweest, maar kan geen schade ontdekken op de plaats waar de lekkages zitten. Omdat over enkele dagen behoorlijke regenbuien voorspelt worden is het belangrijk dat u snel een gecertificeerd dakdekker in kunt huren voor een reparatie dakbedekking plat dak.

Gespecialiseerd in reparatie dakbedekking plat dak

Wanneer u woont in de regio West-Brabant kunt u een beroep doen op dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda. Wij zijn een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat zich volledig gespecialiseerd heeft in onderhoud en reparatie van platte – en hellende daken in de regio West-Brabant. Dankzij onze specialisatie kunnen wij particulieren en bedrijven voor een reparatie dakbedekking plat dak dezelfde dag nog helpen, dan wel binnen 24 uur.

Hoe schakelt u een gecertificeerde dakdekker Breda in?

Dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda kunt u voor een reparatie plat dak 7 dagen per week inschakelen. In het weekend en ’s avonds hebben wij speciaal voor dit soort spoedeisende zaken een allround dakdekker beschikbaar. Wij adviseren u om bij voorkeur telefonisch contact met ons op te nemen. Wanneer u ons belt krijgt u rechtstreeks dakdekker Wildhagen aan de lijn. Op basis van uw hulpvraag zal hij direct een afspraak met u plannen. Wanneer het spoed betreft krijgt uw hulpvraag de hoogste prioriteit. Wij maken dan het werk waar wij mee bezig zijn af en komen dan direct naar u toe.

Aangekomen op het afgesproken tijdstip gaan wij eerst de klacht bekijken. Vervolgens gaan wij het dak op. Hier brengen wij in kaart wat de status van uw dak is en welke maatregelen wij moeten nemen om met succes een duurzame reparatie dakbedekking plat dak uit te kunnen voeren. U ontvangt dan een schriftelijke all-in offerte. Wanneer deze akkoord is gaan wij voor u aan het werk en lossen wij voor het overeengekomen offertebedrag de lekkage op. Vindt u de offerte te hoog, dan staat het u vrij om een andere dakdekker in te huren. U bent ons in dat geval geen kosten verschuldigd.

Snel een gecertificeerde dakdekker nodig in West-Brabant voor een reparatie dakbedekking plat dak Breda, Oosterhout of Etten-Leur. Neem dan bij voorkeur telefonisch contact met ons op en raadpleeg de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder