Reparatie plat dak Breda Oosterhout Roosendaal

Onze allround dakdekkers staan 7 dagen per week voor u klaar

Woont u in de regio West-Brabant en heeft u snel een dakdekker nodig voor een reparatie plat dak? Neem dan contact op met dakdekkersbedrijf Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda. Wanneer u vroeg belt komen wij dezelfde dag nog bij u langs om te kijken wat de omvang en de eventuele kosten van de reparatie bitumen dak zijn. U ontvangt dan van ons een vrijblijvende all-in offerte, waarin alle kosten en werkzaamheden zijn opgenomen. U hoeft dus niet direct een beslissing te nemen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte plannen wij de werkzaamheden in overleg met u in. Afhankelijk van de aard en de complexiteit van de reparatie plat dak kan dat direct zijn of op een ander tijdstip.

Dankzij specialisatie kunnen wij snel een reparatie plat dak uitvoeren

In tegenstelling tot de meeste andere dakdekkersbedrijven in de regio Breda kan Wildhagen Daktechniek & Onderhoud wel snel reageren. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het repareren, renoveren en vernieuwen van platte- en hellende daken. Onze gecertificeerde dakdekkers kunt u als aannemer dus ook niet inschakelen voor het maken van een nieuwbouw pannendak. Dat geldt ook voor particulieren en bedrijven die buiten de regio West-Brabant gevestigd zijn Ons gecertificeerde dakdekkersbedrijf kiest er bewust voor om haar diensten aan te bieden binnen een afgebakend gebied. Op deze wijze kunnen wij aan onze klanten een optimale service bieden en gaan er weinig improductieve uren aan reistijd verloren.

Reparatie plat dak alleen zinvol wanneer er weinig slijtageplekken zijn

Uitzonderingen daargelaten is een reparatie plat dak alleen verstandig wanneer er weinig tot geen slijtageplekken te zien zijn in de dakbedekking. Wanneer er in een plat dak duidelijke slijtageplekken waarneembaar zijn adviseren wij u om een noodreparatie toe te laten passen en te kiezen voor een duurzame oplossing in de vorm van renovatie. Wanneer het dakbeschot van uw dak nog droog en niet aangetast is, kan een nieuwe dakbedekking over de huidige heen gelegd worden. Dit is een duurzame oplossing. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u bij Wildhagen Daktechniek & Onderhoud Breda 10 jaar garantie op uw dakbedekking en 10 jaar garantie op al onze dakwerken.

Wilt u een maatwerk offerte ontvangen voor een reparatie plat dak in Breda Oosterhout of Roosendaal? Neem dan telefonisch contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak op locatie. Raadpleeg voor onze contact gegevens de rubriek contact