Vervangen plat dak Breda Oosterhout Etten-Leur

Kies voor dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda

U woont in West-Brabant en u bent voor het duurzaam vervangen plat dak op zoek naar een dakdekker uit de eigen regio, die u op korte termijn kan helpen. Dan hebben wij goed nieuws voor u. Wildhagen Dakdekkers Breda is een gecertificeerd dakdekkersbedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op reparatie en onderhoud van zowel platte als hellende daken in West-Brabant.

Werkwijze plat dak vernieuwen Wildhagen Dakdekkers Breda

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt maken wij een afspraak met u op een tijdstip dat u het beste uitkomt. In principe kan dat binnen 24 uur, want onze dakdekkers zijn gewend om snel te handelen. Wanneer wij bij u aankomen, brengen wij in kaart wat de conditie van uw huidige dakbedekking is, de afmetingen van uw platte dak zijn en naar welke vorm van dakbedekking uw voorkeur uitgaat. Wanneer uw dakbeschot en de versleten dakbedekking nog niet zijn aangetast kunnen wij het vervangen plat dak op basis van renovatie aanbieden. Dit scheelt significant in de kosten. Wanneer alles duidelijk is, ontvangt u van ons direct een all-in offerte. Hierin zijn alle kosten voor materialen en arbeidsloon opgenomen. U weet dan exact hoeveel u moet investeren voor het vernieuwen van een plat dak. U wordt achteraf dus niet met een onaangename nacalculatie verrast.

10 Jaar schriftelijke garantie op gebruikte materialen en dakwerken

Wanneer u akkoord bent met de all-in offerte gaan wij in overleg met u een dag inplannen, zodat u weet wanneer de werkzaamheden zullen plaatsvinden. Voor het vervangen plat dak gebruiken wij uitsluitend A-merk materialen, die geschikt zijn voor professioneel gebruik. U ontvangt bij Wildhagen Dakdekkers Breda een schriftelijke garantie van 10 jaar op materialen en dakwerken. Wij willen hiermee onderstrepen dat wij topkwaliteit leveren.

Bent u ook aan vervangen plat dak toe?

Voor een vrijblijvende offerte voor vervangen plat dak raadpleegt u de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder