Wat kost een plat dak vervangen Breda Oosterhout?

Kosten hangen af van conditie dakbeschot en dakbedekking

U bent toe aan een nieuwe dakbedekking voor uw platte dak. Om deze reden bent u bij verschillende dakdekkers in de regio Breda begonnen met het telefonisch opvragen van prijzen. Ook dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda Oosterhout heeft u benaderd met de vraag: “Wat kost een plat dak vervangen?”. In tegenstelling tot andere dakdekkers heeft u van ons geen vierkante meter prijs te horen gekregen. U heeft hier namelijk niets aan, want op afstand kunnen wij niet zien wat de huidige conditie van uw platte dak en dakbeschot zijn. Wanneer wij bijvoorbeeld nog dakrenovatie kunnen toepassen scheelt dat aanmerkelijk in de kosten. Terwijl dit niet ten koste gaat van de duurzaamheid en garantie van de nieuwe dakbedekking. Indien mogelijk is dus sprake van een win-win situatie.

Wildhagen Dakdekkers Breda hanteert uitsluitend maatwerk all-in prijzen

Wij zijn een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda dat uitsluitend met A-merk materialen en ervaren allround dakdekkers werkt. Kwaliteit, transparantie en vakmanschap zijn typerend voor onze dienstverlening. Omdat wij telefonisch nooit een helder antwoord kunnen geven op de vraag wat kost een plat dak vervangen, gaan wij altijd op het bewuste dak kijken. Onze gecertificeerde dakdekker kan dan zien wat de huidige staat van de dakbedekking en het dakbeschot zijn. Wanneer dat duidelijk is meet hij de afmetingen van het dak op, zodat hij u een concrete schriftelijke all-in offerte kan geven op basis van het soort dakbedekking dat u voor ogen heeft. U weet dan precies wat de investeringskosten zijn zonder onaangename verrassingen. U zult in de positieve zin van het woord verrast worden door het eindbedrag.

Kwaliteit vakmanschap garantie

Wanneer u voor dakdekkersbedrijf Wildhagen Dakdekkers Breda kiest, dan kiest u voor A-merk materialen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. Wij kiezen bewust niet voor B-merk materialen om de goedkoopste te zijn. Als er na 12 jaar al problemen ontstaan, dan weet u wat de oorzaak is. A-merk materialen gaan niet alleen tientallen jaren mee, maar ook de samenstelling van de dakbedekking is beter. Dit is ook de reden dat u bij een gecertificeerd dakdekkersbedrijf Breda als Wildhagen Dakdekkers Breda 10 jaar garantie krijgt op materiaal en arbeid. Tenslotte zult u ervaren dat onze tarieven ook nog eens marktconform zijn, omdat wij nooit klachten hebben over het aangelegde platte dak.

Resumerend. Wanneer u ons benadert met de vraag: ”Wat kost een plat dak vervangen?” dan komen wij altijd bij u langs om u een maatwerk offerte te kunnen geven. U weet dan precies waar u aan toe bent. Raadpleeg voor een maatwerk offerte de rubriek contact

WILDHAGEN DAKDEKKERS BREDA
 • Haagweg 193 BIS
  4812 XC Breda

 • 076- 700 27 90

 • KvK nummer: 61169412

 • BTW nummer: 210732002BO2

 • Ma 7.00 – 22.00
  Di 7.00 – 22.00
  Wo 7.00 – 22.00
  Do 7.00 – 22.00
  Vr 7.00 – 22.00
  Za 9.00 – 22.00
  Zo 9.00 – 22.00
 • Bij spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.

Contactformulier

Neem voor vragen of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag verder